Veličanstveno Sapindacea drvo s bujnim zimzelenim raslinjem, obiluje crvenim plodovima poznatijima kao liči (lat.  Litchi sinensis) koji se uzgajaju u Aziji već preko 2000 godina. Liči spada u tropsko voće, porijeklom iz južne Kine (pokrajine Kwangtung i Fukien) i opće je prihvaćen u kineskoj gastonomiji, te se i danas često u kineskim restoranima diljem svijeta služi kompot od ličija kao ukusna slastica, a nalazimo ga i u obliku sladoleda ili ukusnog napitka.

Ugodnog je okusa i često se služi i svjež nakon jako začinjenih obroka kako bi se očistilo zubalo i usna šupljina.

Slatko i glatko meso obavijeno je tankom, ali tvrdom korom, a bijeli, gotovo proziran plod sa jednom smeđom košticom, bogat je vitaminima C i B1, te kalijem, fosforom i bakrom.

Također, u velikoj je upotrebi i u tradicionalnoj kineskoj medicini kao sredstvo za ublažavanje neuroloških bolova.

Ekstrakti srži ploda ličija reguliraju vlažnost i energiziraju kožu, a sam plod također obiluje i proteolitičkim enzimima koji razgrađuju i na taj način nježno uklanjaju odumrle stanice na koži. Prilično velike čestice njegove tvrde koštice idealno su sredstvo za učinkovit liči piling kože.

Liči piling u neodoljivoj Nuxe body liniji

Liči piling - Nuxe Body Gommage Corps FondantSvaka prava njega počinje dobrim pilingom. NUXE BODY Gommage Corps Fondant Piling za tijelo uklanja odumrle stanice kože uz pomoć 100% prirodnih biljnih eksfolirajućih čestica – kore naranče, koštica ličija te ljuski oraha.

Kremasta tekstura ovog pilinga bogato obavija kožu, popravlja njezinu teksturu te nježno uklanja odumrle stanice.

Ova formula bez parabena sadrži čak 95% sastojaka prirodnog podrijetla.

Nuxe Body Gommage Corps Fondant dostupan je u Sophia internet trgovini.